Ponta va fi validat candidat la prezidentiale intr-un Congres tip Eurovision si lansat pe National Arena de ziua lui

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Cristian ANDREI Publicat la: 11.09.2014 16:40 Ultima actualizare: 11.09.2014 16:41

Congresul PSD de la Alba Iulia va formaliza candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale, in timp ce lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc pe National Arena de ziua premierului – 20 septembrie.

Pesedistii pregatesc un Congres-premiera pentru desemnarea lui Victor Ponta drept prezidentiabilul PSD, evenimentul urmand sa aiba loc la hotel Mercur din Alba Iulia. Noutatea o reprezinta faptul ca toate celelalte organizatii judetene vor fi conectate prin sistemul de video-conferinta cu sala Cupola a hotelului din Alba Iulia, ele urmand sa anunte decizia locala in privinta candidatului. Sistemul, gen Eurovision, va fi pentru prima data folosit de un partid politic din tara noastra.?
Dupa ce toate organizatiile vor anunta ca il sustin pe Victor Ponta la prezidentiale, presedintele PSD urmeaza sa aiba un discurs in care sa-si prezinte programul de candidat. ?

Rolul de moderator ii va reveni presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, cel care va conduce campania prezidentiala a lui Victor Ponta.?
Saptamana viitoare, pe 20 septembrie, chiar de ziua de nastere a lui Victor Ponta, care implineste 42 de ani, prezidentiabilul PSD se va lansa in fata a peste 50.000 de militanti social-democrati pe stadionul National Arena. Cea mai mare arena sportiva din tara a mai fost folosita pentru un eveniment politic si in campania din 2012 de USL.
La sfarsitul lunii iunie, la Orastie, Comitetul Executiv al PSD a decis sa-l sustina pe Victor Ponta pentru Palatul Cotroceni. Liderii din teritoriu il convingeau pe Ponta sa candideze si sa elimine discutiile din partid despre alegeri interne pentru stabilirea candidatului la presedintie. In fata anuntului lui Ponta, care a acceptat candidatura, Mircea Geoana a spus ca nu va mai candida pentru Palatul Cotroceni.?
Peste o luna, in sala Sporturilor din Craiova, in cadrul Consiliului National al PSD, premierul Ponta se lansa in competitia prezidentiala. Pana sa ajunga la lansarea politica, Victor Ponta s-a dus in …

spot_imgspot_img