Ponta: “Daca credeti ca trebuie sa fiu candidat la Presedintie, voi fi”

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la lansarea eurocandidatilor aliantei PSD-UNPR-PC, ca alianta va fi castigatoare inclusiv in noiembrie 2014, el precizand: “Daca considerati ca trebuie sa fiu candidat la Presedintie, bineinteles ca voi fi”, scrie Mediafax.
“Vreau sa nu plecati acasa fara convingerea ca eu, Victor Viorel Ponta, cum ii place sa spuna, si sunt mandru, stiu foarte bine si foarte clar ce avem de facut pana pe 16 noiembrie si dupa 16 noiembrie. (…) V-am spus si v-o spun, in 2004, 2009, am luptat cu toate puterile mele ca Basescu sa nu ajunga presedintele Romaniei”, a spus Ponta.
Potrivit premierului, presedintele Romaniei nu va fi si nu trebuie sa fie nici presedintele PSD, PC, UNPR sau PPDD. “Eu cred cu adevarat ca impreuna cu dumneavoastra vom gasi acel presedinte si il vom sprijini. Voi fi in prima linie a acestei batalii. De data aceasta cred ca voi castiga, de data aceasta cred ca vom castiga. Daca veti considera ca eu trebuie sa fiu, binenteles ca voi fi”, a spus Ponta.
Potrivit acestuia, un presedinte uneste si nu dezbina, face cinste Romaniei si nu face pe nimeni de rusine, isi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *