Ponta: Antonescu sa se gandeasca ce se intampla daca sotia lui ar fi fost amenintata

de Liviu Dadacus – Mediafax Publicat la: 15.04.2014 13:32 Ultima actualizare: 15.04.2014 13:33

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca liderul PNL Crin Antonescu ar trebui sa se gandeasca, atunci cand se refera la demersul de a face o plangere penala, ce s-ar fi intamplat daca sotia sa, Adina Valean, ar fi fost amenintata de seful statului, Traian Basescu, ca nu-i mai ajunge sotul acasa.

“Sunt convins ca fiecare dintre noi ar trebui, atunci cand face declaratii pro sau contra acestei initiative, sa se gandeasca ce s-ar fi intamplat – si ma refer aici la Crin Antonescu direct – ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost amenintata sotia domniei sale si Basescu ar fi spus: “Ai grija, doamna Valean, ca nu-ti mai ajunge sotul acasa”. Sunt convins ca ar fi reactionat ca si mine si ca si orice om de bun-simt si de buna-credinta din aceasta tara, sesizand autoritatile si institutiile statului”, a spus Ponta.
El a precizat ca este absolut convins ca gestul de a sustine depunerea unei plangeri penale impotriva lui Traian Basescu pentru amenintarea facuta impotriva Gabrielei Firea este absolut necesar. “Sunt absolut convins ca acest gest este necesar. Cred ca duminica seara s-a intamplat un lucru extrem de grav pentru democratia romaneasca si salut opinia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *