Ponta: Daca Basescu merge la cina de miercuri de la Bruxelles, merge sa manance si sa …

Premierul Ponta a declarat, astazi, ca, daca seful statului va merge miercuri seara la cina informala de la Bruxelles, unde se discuta probleme care tin de Guvern, atunci va merge pentru a manca si a glumi, intrucat nu are atributii pe probleme de politica economica, relateaza Mediafax.?
“Nu are nici o atributie, din pacate, domnul Basescu si nu stiu exact ce va discuta. Ca daca discuta probleme economice – pentru ca asta se discuta miercuri – de crestere economica, de creare de locuri de munca – domnul Basescu nu are nicio atributie in chestia asta, chiar daca mai taia el salarii, nu e treaba lui asta, asta e treaba Guvernului sa creeze locuri de munca, sa faca politici economice”, a spus Ponta, la sediul USL.
El a facut diferenta intre Consiliul European care are loc la Bruxelles pe 28 iunie si dineul de miercuri seara.
“Miercuri seara este o cina informala pe probleme care privesc activitatea Guvernului. Domnul presedinte Basescu, daca merge miercuri la cina, o sa mearga sa manance si sa glumeasca cu ceilalti, ca, pe probleme economice si de politica economica, nu are nici atributii, nici sprijinul nici al majoritatii parlamentare, nici al Guvernului”, a subliniat Ponta.
In ceea ce priveste Consiliul European din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *