Ponta: E posibil sa plece si alti parlamentari din PSD, generozitatea lui Oprea e mare.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca este posibil ca si alti parlamentari sa demisioneze din PSD, cum a facut-o Aura Vasile, el afirmand ca “e pacat” ca acestia sa nu beneficieze de “generozitatea” liderului UNPR, Gabriel Oprea, potrivit Mediafax.
Ponta a afirmat ca nu a discutat cu Aura Vasile dupa ce aceasta a demisionat din PSD si nici nu va incerca sa o faca.
El a spus ca PSD “se va reface” dupa aceasta demisie, pentru care nu s-a aratat ingrijorat.
“Sunt convins ca acum Emil Boc si Roberta Anastase vor avea numai cuvinte frumoase fata de Aura Vasile, asa cum si ea avea cuvinte frumoase la adresa lor”, a afirmat Ponta.
Intrebat daca este posibil ca si alte demisii din PSD sa urmeze, inclusiv de parlamentari, Ponta a raspuns afirmativ.
“Sunt parlamentari care acum pe final de mandat vad ca nu mai prind un loc eligibil, iar domnul Oprea, aflat si el pe final de mandat, este foarte generos, si cu banii si cu functiile si cu gradele. Este pacat sa nu beneficieze de generozitatea domnului Oprea”, a adaugat el.
Deputatul Aura Vasile s-a inscris in UNPR. Ea declara, potrivit unui comunicat UNPR, ca a hotarat sa se alature fostilor sai colegi, “cei care au demonstrat, spre deosebire de altii, ca au valori si principii solide”, ea mentionand ca ramane pe mai departe “razboinica si dedicata cauzei” in care crede.
“Am hotarat sa vin alaturi de fostii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de altii, ca au valori si principii solide. Sunt un om de stanga si impartasesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezinta astazi stanga romaneasca. Dupa cum spun si colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff si raman mai departe asa cum ma stiti, razboinica si dedicata cauzei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *