Ponta, intrebat de pensiile parlamentarilor: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Ovidiu Barbulescu – Mediafax Publicat la: 20.04.2015 14:54 Ultima actualizare: 20.04.2015 14:55

Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: „Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru” si precizand apoi ca „Parlamentul poate decide singur asupra acestui lucru”.

Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: „Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru…”.
Atunci cand jurnalistul i-a atras atentia ca este membru in Parlament, Victor Ponta a admis si a precizat ca a fost ales „de catre alegatorii din municipiul Targu Jiu”.

Intrebat daca este de acord cu pensiile speciale ale parlamentarilor sau daca ar fi de acord ca la incheierea mandatelor sa aiba o astfel de pensie, Ponta a spus ca Parlamentul este in masura sa decida, iar el mai are „foarte mult” pana la incheierea mandatelor.
„Cred ca Parlamentul poate sa decida singur asupra acestui lucru. In ceea ce ma priveste, mai am totusi foarte mult pana la incheieera mandatelor”, a afirmat liderul PSD.
Vineri, aflat la Bistrita-Nasaud, unde jurnalistii i-au pus aceeasi intrebare, premierul Victor Ponta a spus ca el se ocupa „de pensiile celor aproape sase milioane de pensionari din Romania” si ca a avut grija „sa nu le taie nimeni cu niciun leu”, fara a da un raspuns concret.
Propunerea legislativa pentru …

spot_imgspot_img