Ponta: PDL a convocat membrii din Germania si Belgia sa protesteze impotriva mea la Bruxelles.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca PDL si-a convocat membrii din Germania si Belgia sa protesteze impotriva sa, joi, cand va merge la Consiliul European de la Bruxelles, el precizand ca a fost informat si asupra faptului ca acestia vor fi coordonati de un europarlamentar PDL, potrivit Mediafax.”Aceasta batalie este dusa de PDL cu toate armele pe care noi consideram ca nu e bine sa le folosim pentru ca sunt impotriva Romaniei. De exemplu, PDL si-a convocat membrii din Germania si din Belgia, maine, sa protesteze impotriva mea la Bruxelles. Este decizia lor de a duce aceste batalii cu toate armele”, a spus Ponta.
El a precizat ca PDL ar fi luat acest exemplu de la presedintele Traian Basescu, care ar fi spus ca orice arma, oricat de murdara, ilegala sau imorala, trebuie folosita in batalia politica.
“In ce ma priveste, nu voi raspunde cu acelasi gen de arme. Vreau sa arat romanilor ca politica se poate face altfel decat o face presedintele Basescu si partidul domniei sale”, a spus Ponta.
El a precizat ca “a fost informat” despre aceasta actiune a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *