Ponta: Teleormanenii sunt mandri; e extraordinar ca viitorul presedinte sa candideze la ei.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referindu-se la decizia lui Crin Antonescu de candida in Teleorman, ca acesta a mai candidat si inainte in acest judet, el aratand ca teleormanenii sunt oameni mandri si ca este un lucur extraordinar ca viitorul presedinte al Romaniei sa candideze la ei, informeaza Mediafax.
“Crin Antonescu a candidat si inainte la Teleorman. Ii cunosc pe cei din Teleorman, nu doar pe Liviu Dragnea. Sunt oameni foarte mandri si in momentul in care viitorul presedinte al Romaniei candideaza la ei, e un lucru extraordinar”, a spus Ponta.
El a mentionat, raspunzand unei intrebari, ca a stiut de schimbarea de strategie a lui Crin Antonescu de a renunta la candidatura in Bucuresti, Sectorul 3 si de a alege Teleorman.
“Nu se poate sa candideze nimeni, nici macar Antonescu, fara semnatura mea pe liste, cum eu nu pot sa candidez fara semnatura domnului Antonescu”, a spus Ponta.
Surse din USL declarau, sambata, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea si Marin Almajanu, respectiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *