Poporul pesedist revine in forta: “De unde are atatea case Klaus Iohannis? A furat si a mintit”. Reportaj la Congresul PSD

de Cristian ANDREI Publicat la: 13.09.2014 11:19 Ultima actualizare: 13.09.2014 11:21

Pesedistii incep sa isi radicalizeze mesajele fata de candidatul ACL la prezidentiale Klaus Iohannis. Daca in urma cu o luna, intervievati de gandul la Consiliul National de la Craiova, singurele reprosuri aduse lui Iohannis erau legate de faptul ca acesta nu este roman, ca nu este nascut in Romania sau ca nu “este din Olt”, cu doua luni inaintea confruntarii electorale, pozitia pesedistului de rand a inceput sa fie una mai dura.

In luna august, printre cuvintele rostite de pesedistul de rand despre Iohannis puteai auzi cum acesta este un bun primar, dar ca nu are indeajuns de multe calitati pentru a ajunge presedintele Romaniei.
Dupa desemnarea lui Iohannis drept candidatul ACL la prezidentiale, mesajele liderilor PSD au inceput sa fie regasite si la baza partidului.

“A vandut copii si a facut avere. De unde are atatea case? A furat si a mintit si minte in continuare”, rosteste fara sa clipeasca o batranica miniona imbracata in port popular venita la Congresul extraordinar al PSD, unde Victor Ponta urma sa fie desemnat oficial candidatul Aliantei PSD – PC – UNPR la prezidentiale.
Tema vanzarii de copii in Canada si cea a caselor detinute de Klaus Iohannis este din ce in ce mai des intalnita …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *