Porumboiu: Sunt restante salariale la FC Vaslui, dar nu le-am gestionat eu

de Andrei Mazurchievici Publicat la: 09.04.2014 14:37 Ultima actualizare: 09.04.2014 14:38

Fostul finantator al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, miercuri, ca la gruparea moldava sunt restante financiare, insa nu crede ca intarzierile salariale au ajuns pana la 12 luni, dupa cum a anuntat presedintele Consiliului de Administratie, Ciprian Damian.
“Nu cred ca cineva are 12 luni de restante. Sunt restante, dar nu le-am gestionat eu. Cred ca nu sunt mai mari ca la alte echipe”, a spus Porumboiu, la Dolce Sport.
Adrian Porumboiu a afirmat ca FC Vaslui are motorina pentru a face deplasarea la meciul cu Steaua de vineri. “In viata mea nu am auzit atatea minciuni. Sunt neadevarate 99 la suta din ele. Cum adica nu au motorina? Motorina au, pentru ca autocarul nu merge cu rachiu. Echipa va ajunge la meci cu motorina dus-intors. (n.r. – Ciprian Damian) nu face decat sa afecteze imaginea clubului. Sunt probleme care se pot rezolva sub o alta forma. Se duce totul in alte laturi pe care nu vreau sa le dezvolt, de santaj, de lipsa de respect, de nesimtire. Asta este toata povestea”, a completat Porumboiu.

Adrian Porumboiu a precizat ca presedintele clubului, Ciprian Damian, poate renunta la FC Vaslui, daca nu are bani pentru intretinerea acestuia. “Sunt adeptul unei constructii asezandu-te la masa. Nu unul intr-un capat, celalalt nicaieri si aruncand cu topoare, cu bombe in orice directie. Nu e un asa de mare dezastru ca nu se pot rezolva. Sunt atatea metode prin care el (n.r. – Ciprian Damian) se poate debarasa de problema asta (n.r. – clubul). Cu discernamant si cu putina, nu multa minte, se puteau rezolva problemele”, a subliniat Porumboiu.
Intrebat cum vede meciul cu Steaua, Porumboiu a raspuns: “Mi-ar placea ca Vaslui sa nu mearga ca mielul la taiere cu Steaua, ca tot vine Pastele. Steaua e o echipa buna, dar nu atat de buna sa zici ca va castiga orice meci fara probleme”.
Presedintele Consiliului de Administratie al SC Vaslui, Ciprian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *