Prajitura cu iaurt si visine, un desert racoritor de sezon

Mod de preparare Prajitura cu iaurt si visine
Se bat bine ouale, impreuna cu sarea, zaharul si zaharul vanilat, pana ce compozitia isi dubleaza volumul si nu se mai simt cristalele de zahar.Se adauga uleiul, putin cate putin, amestecand continuu, apoi iaurtul. Adaugam apoi putin cate putin ,faina amestecata cu praful de copt siamestecam pana ce faina este incorporata complet. Ungem o tava cu ulei (dimensiune tava 35/25), punem hartia de copt si rasturnam compozitia, niveland frumos pe toata suprafata tavii.Deasupra asezam visinele carora le-am scos samburii. Introducem in cuptorul incalzit la 180 grade, timp de 20-25 minute sau pana observati ca s-a rumenit frumos deasupra. Se lasa la racit, se pudreaza cu zahar pudra si se portioneaza.
Ingredientele si cantitatile le gasesti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *