Prajitura cu mac, visine si coacaze rosii

Mod de preparare Prajitura cu mac, visine si coacaze rosii
Pastram ingredientele 2 ore la temperatura camerei.Pregatim o tava cu hartie de copt. Pornim cuptorul.Spalam ouale. Separam galbenusurile de albusuri. Intr-un castron, cu ajutorul unui mixer sau tel, batem spuma albusurile cu un praf de sare. Cand spuma devine ferma, adaugam indulcitorul si mixam in continuare. Adaugam galbenusurile, cate unul, mixam in continuare.Amestecam faina cu cacaoa si praful de copt si adaugam in compozitia de oua. Presaram macul si amestecam usor cu o spatula pana devine omogena compozitia. Turnam in tava, nivelam usor.Fructele le tavalim un pic in faina si indulcitor si apoi le scuturam si le asezam peste compozitie.Punem totul la copt, in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aproximativ 40 minute.Dupa 40 minute, deschidem cuptorul, introducem o scobitoare in mijlocul blatului. Daca iese curata, inseamna ca blatul este copt si il putem scoate din cuptor. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *