Preda, despre desemnarea lui Schulz candidat la sefia CE: Dezastrul trebuia sa poarte un nume

Preda, despre desemnarea lui Schulz candidat la sefia CE: Dezastrul trebuia sa poarte un nume

“Martin Schulz a fost desemnat candidatul socialistilor la sefia Comisiei Europene. Dezastrul trebuia sa poarte un nume. Cel care sustine, surazator, un premier plagiator dovedit in Romania si un guvern socialist in Bulgaria, instalat cu sprijinul extremistilor rasisti de la Attaka, e port-stindardul socialismului la scara europeana”, scrie Preda pe blogul sau.
El sustine ca “Schulz & co.” vor “sa distruga economia libera, sa elimine orice reper moral din politica si sa ingaduie autocratiei din Rusia sa actioneze liber in Europa”.
“O victorie a socialistilor ar echivala cu un cutremur etico-politic pentru Uniune. Asta vreti?”, continua europarlamentarul.
El comenteaza si aprecierea premierului Victor Ponta fata de Adrian Nastase: “Victor Ponta nu isi dezminte amoralismul: Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie la doi ani de inchisoare, este, pentru premierul roman, un a”model de intelepciune””.
Consiliul Partidului Socialistilor Europeni (PES) s-a reunit, sambata, la Sofia. Printre altele, a fost luata decizia desemnarii actualului presedinte al Parlamentului European, Martin Schulz, drept candidat la Presedintia Comisiei Europene in 2014.
Totodata, Consiliul PES si-a acordat sambata sustinerea pentru noul guvern bulgar de tehnocrati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *