Premier League, start senzational de sezon. 13 goluri s-au marcat in primele doua meciuri

Premier League a inceput cum nu se poate mai spectaculos, goluri multe si rasturnari spectaculoase de rezultat. Meciul de deschidere al stagiunii s-a jucat pe Emirates, unde Arsenal a juca impotriva campioanei de acum doi ani, Leicester. Dupa cinci minute, tabela arata deja 1-1. Lacazette, transferul de senzatie de la Lyon, a deschis scorul poentru “tunari”, cu o lovitura de cap, dar Okazaki a egalat in minutul 5.
Jamie Vardy a adus-o pe Leicester in avantaj, in minutul 29, dar scorul pauzei a fost 2-2, dupa ce Wellbeck a marcat in prelungirile primei reprize, dupa o faza destul de incalcita. Leicester nu a dezarmat si Vardy a adus-o din nou pe Leicester in avantaj, in minutul 56, dar ultimele 10 minute le-au fost fatale oaspetilor. Nou-intratii Ramsey si Giroud au punctat in minutele 83 si 85, iar Arsenal a castigat cu 4-3.
La fel de spectaculos a fost si meciul de sambata, dintre Watford si Liverpool. Gazdele au dominat prima parte si au deschis scorul prin Okaka, in minutul 8. Chiar daca Liverpool a egalat, la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *