Premierul Dacian Ciolos a mers cu un avion privat in Valea Jiului si Rosia Montana FOTO

Premierul Dacian Ciolos a efectuat, vineri, 4 noiembrie, o vizita in Petrosani si Alba Iulia, unde s-a intalnit cu autoritatile locale din Valea Jiului si din zona Rosia Montana – Muntii Apuseni. Seful Guvernului a calatorit la bordul unui avion privat, alaturi de vicepremierul Vasile Dincu, consilierul de stat Ionel Danca si secretarul de stat in Ministerul Culturii, Oana Bogdan.

Secretarul de stat in Ministerul Culturii, Oana Bogdan, a postat pe contul sau de Facebook o fotografie facuta in avionul privat cu care premierul Dacian Ciolos a calatorit, vineri, in Valea Jiului si in zona Rosia Montana.?
Angajata Ministerului Culturii sta la geamul aeronavei, in timpul zborului, iar postarea sa contine o trimitere la un articol despre conferinta sustinuta de Dacian Ciolos in timpul vizitei din Valea Jiului si Rosia Montana.

?
Prim-ministrul Dacian Ciolos a mers, vineri, la Petrosani si Alba Iulia, unde s-a intalnit cu autoritatile locale din Valea Jiului si din zona Rosia Montana – Muntii Apuseni, carora le-a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *