Premierul desemnat al Republicii Moldova, la consultari cu partidele parlamentare

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, incepe, marti, consultarile cu formatiunile parlamentare, pentru formarea?noului Guvern, potrivit Agerpres.
Ion Sturza va purta primele discutii cu Partidul Liberal Democrat, al fostului prim-ministru Valeriu Strelet, demis la sfarsitul lunii octombrie in urma unei motiuni de cenzura.
Premierul desemnat, luni,?de presedintele Nicolae Timofti, are la dispozitie doua saptamani pentru a-si prezenta echipa si programul de guvernare, dar sansele de a obtine sprijin parlamentar sunt foarte mici, dupa cum scrie mass-media de la Chisinau.
Partidul Democrat, al lui Marian Lupu, Partidul Socialistilor, condus de Igor Dodon, si cei 14 deputati care au parasit Partidul Comunistilor, al lui Vladimir Voronin, au anuntat deja ca nu vor sustine un guvern condus de Ion Sturza.
Citeste si:??Cine va fi noul premier al Republicii Moldova
Nicolae Timofti l-a desemnat pe Ion Sturza, om de afaceri si fost premier in anul 1999, drept candidat la functia de prim-ministru, fara a exista o majoritate parlamentara care sa-si asume investirea viitorului guvern. …

spot_imgspot_img