Premierul Mihai Tudose, in inspectie la Tarom si la Aeroportul Otopeni: Parca pana acum nu au avut conducere

0

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, la finalul vizitei nenanuntate pe care a facut-o la compania TAROM si la Aeroportul “Henri Coanda”, ca a dorit sa cunoasca problemele reale ale acestora si in ce masura pot fi ajutate acolo unde este nevoie. Seful Executivului a precizat ca “exista disponibilitatea personalului din conducerea celor doua societati de a restrucura si de a duce partea de management la alt nivel”. Tudose s-a aratat multumit de actuala conducere a TAROM, precizand ca planurile sunt bune.
“Nu a fost un control, a fost mai degraba o vizita. Sunt un simbol al Romaniei si aeroportul si compania TAROM sunt ca interfata pentru oricine vine in Romania si isi formeaza o prima imagine. Am venit sa vad care sunt si problemele reale ale celor doua companii, sa vedem in ce masura Guvernul poate interveni si ajuta cele doua companii. Am vorbit atat cu domnul director de la aeroport, cat si cu conducerea interimara a TAROM, inteleg ca planurile sunt bune, exista dorinta de munca, exista si disponibilitatea personalului din conducerea celor doua societati de a restrucura si de a duce partea de management la alt nivel. Le urez succes si i-am asigurat de tot sprijinul guvernamental”, a declarat premierul, potrivit news.ro.
Dragnea: Am transmis premierului ca nu ma intereseaza cine conduce TAROM. Important e sa devina o companie puternica, profitabila
Intrebat care sunt problemele companiei TAROM, Tuduse a spus ca acestea sunt foarte multe.
“Cineva din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *