Premierul Ponta despre pragul de prezenta la referendum: a”Am sacrificat interesele noastre legitime pentru a scoate Romania la liman”

de Cristian ANDREI Postat la: 18.07.2012 12:00 Ultima actualizare: 18.07.2012 12:01

MEDIAFAX FOTO – Octav GANEA
Premierul Victor Ponta a dat asigurari ca referendumul pentru demiterea presedintelui Basescu va fi valid daca pe 29 iulie se prezinta jumatate plus unu din cei cu drept de vot.
a”Se va vota pentru ca hotararile Curtii Constitutionale sa fie adoptate si in Parlament. Am sacrificat interese legitime ale noastre pentru ca suntem convinsi ca dupa 29 iulie vom avea sarcina de a scoate Romania la liman, pentru a o duce pe un drum european, corect, pentru a scoate Romania din dezastrul in care a fost adusa de Traian Basescu”, a declarat Ponta.
El a spus ca trebuie extins programul de vot pentru ca romanii sa poate veni la referendum
a”Vrem doar extinderea programului de vot, de la ora 07.00 la ora 22.00 – 23.00, iar decizia este cunoscuta si de partenerii europeni. Nimeni nu poate contesta acest lucru”, a declarat Ponta.
El i-a acuzat pe cei de la PDL ca nu sunt de acord cu extinderea programului de vot, deoarece nu vor ca oamenii sa vina la vot. “Sunt absolut convins ca pe 29 iulie aceasta tactica a PDL si a lui Traian Basescu, de a pierde pe teren si a castiga la masa verde, este o tactica falimentara”, a subliniat Ponta.
Potrivit acestuia, referendumul va fi validat doar daca la vot vor veni jumatate plus unu din cei cu drept de vot.
“Nimeni nu stie, nu poate anticipa cum vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *