Premierul ungar, Viktor Orban: Organizatii internationale incearca sa intervina in politicile Ungariei, in secret si cu bani din strainatate

Prim-ministrul ungar, Viktor Orban, a sustinut, vineri, discursul anual despre starea natiunii, in care l-a acuzat pe magnatul american de origine maghiara George Soros ca se amesteca in politica interna a Ungariei, informeaza Agerpres.

“Organizatii internationale incearca sa intervina in politicile Ungariei, in secret si cu bani din strainatate. Sustinatorii ideilor liberale?controleaza politica internationala si ei sunt cei care determina imigrantii sa se indrepte catre Europa?intr-un numar “fara sfarsit”, a spus Orban in discursul sau televizat in direct si axat pe tema migratiei.?

Orban a mai vorbit si despre cetatenii care au fost “redusi la tacere de corectitudinea politica” si au sanctionat aceasta abordare la unele alegeri desfasurate anul trecut.
El a mentionat aici alegerile prezidentiale din SUA, Brexitul, caderea guvernului italian in urma unui referendum esuat, dar si referendumul din Ungaria privind cotele obligatorii de refugiati impuse in UE, referendum pe care Orban il considera un succes desi nu a fost validat din cauza prezentei la urne sub pragul legal.
In discursul privind starea natiunii, Orban si-a sustinut de asemenea deciziile privind ridicarea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *