Premierul Viorica Dancila i-a scris presedintelui Iohannis despre retragerea lui Mircea Draghici de la Transporturi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Trezorierul PSD Mircea Draghici, care a anuntat, sambata, ca isi retrage candidatura pentru postul de ministru al Transporturilor, ar putea fi propus, potrivit unei variante de lucru din cadrul coalitiei, pentru postul de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente (AEP).
Mircea Draghici l-ar inlocui pe actualul sef al institutiei, Daniel Barbu, care ar primi un loc eligibil pe lista ALDE la alegerile europarlamentare. Potrivit regulamentului, presedintele AEP trebuie votat de plenul Parlamentului.
In cazul Ministerului Dezvoltarii unde fusese propusa Olguta Vasilescu deja presedintele a anuntat ca refuza propunerea.
Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, marti, pentru a stabili alte doua nominalizari pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa retragerea Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici.Sedinta va avea loc de la ora 17,00.?”Vom avea un Comitet Executiv National in care vom discuta si despre propunerile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturi dupa 87 de zile in care domnul Werner Klaus Iohannis i-a refuzat in mod repetat, fara niciun motiv, pe colegii nostri Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Dupa retragerea acestora, pentru a debloca situatia, suntem nevoiti sa ne hotaram asupra altor doi colegi pentru aceste doua portofolii”, a precizat, luni, pentru AGERPRES, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.El a mentionat ca premierul Viorica Dancila va face propuneri pentru aceste portofolii, …

spot_imgspot_img