Premierul Viorica Dancila, intalnire cu manageri ai spitalelor pe marginea salarizarii. Coada la Palatul Victoria UPDATE

UPDATE: Managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, Monica Pop, a declarat, luni, in urma discutiilor de la Guvern, la care participa managerii a zeci de spitale, ca s-a decis constituirea unui grup de lucru, fara a se ajunge la o concluzie astazi. Discutiile de la guvern continua, in absenta premierului Viorica Dancila, care a plecat la o alta intalnire.
Monica Pop a spus ca au fost facute mai multe propuneri, una dintre ele fiind diferentierea sporurilor medicilor pentru garzi, in functie de spital, ea argumentand ca doctorii din spitalele din orasele mici fac doar triajul pacientilor, in timpul garzilor.
“Au fost facute mai multe propuneri si s-a decis constituirea unui grup de lucru, fara a fi luata o decizie astazi. Am spus ca sporurile trebuie sa fie diferentiate, nu este normal sa aiba acelasi spor un medic de la Fundeni si un medic de la spitalul din Lehliu, de exemplu”, a declarat managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, Monica Pop.
Managerul Spitalului de Oftalmologie a mai spus ca in timpul discutiilor ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a transmis ca “cifra se se poate modifica, sporurile nu se pot schimba”, ca managerii spitalelor trebuie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *