Premii de un milion de euro in Cupa Ligii

de Adrian Tone – Mediafax, Marius Tone – Mediafax Publicat la: 02.07.2014 12:49 Ultima actualizare: 02.07.2014 12:50

Premiile puse in joc in Cupa Ligii, competitie organizata de Liga Profesionista de Fotbal si la care vor participa toate cele 18 echipe din Liga I, se ridica la aproximativ un milion de euro, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, secretarul general al LPF, Justin Stefan.

Sponsorul principal al competitiei va fi compania de materiale de constructii Adeplast.
“Competitia Cupa Ligii este una noua, dar incepe puternic, cu un meci Rapid – CS U Craiova, ceea ce defineste aceasta competitie ca fiind una de elita. Vor participa toate cele 18 echipe din Liga I, premiile puse in joc fiind de aproximativ un milion de euro. Alaturi de noi va fi si sponsorul principal al Cupei Ligii, compania Adeplast”, a afirmat Stefan.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, s-a declarat multumit de diminuarea numarului de echipe din Liga I, din sezonul 2015/2016, spectacolul devenind mai interesant. “Vreau sã felicit cluburile care au promovat anul acesta, Rapid, ASA Targu Mures, CS U Craiova si CSMS Iasi. Sunt patru cluburi cu traditie si aveam nevoie de astfel de echipe, care in decursul anilor au facut performanta. Vreau ca fanii sa fie multumiti si sase bucure de un spectacol frumos. Vreau un spectacol interesant, mai ales ca anul acesta retrogradeaza sase echipe si promoveaza doar doua. Le multumesc cluburilor ca au fost de acord sa reducem numarul echipelor de la anul, au inteles ca de la anul va fi o competitie mai interesanta. Asteptam debutul celor doua competitii cu mare interes”, a spus Iorgulescu.
Formatia Rapid, nou-promovata in prima divizie, ar putea intalni campioana Romaniei, Steaua, in optimile de finala ale Cupei Ligii, s-a stabilit, miercuri, in urma tragerii la sorti.
Rapid va intalni in tur preliminar formatia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *