Presa engleza: “Chelsea a zdrobit Steaua”, “Floare la ureche pentru Chelsea”

de Leila Bolat Publicat la: 02.10.2013 12:03 Ultima actualizare: 02.10.2013 12:04

Presa engleza a notat, dupa victoria obtinuta de Chelsea Londra in meciul cu Steaua, scor 4-0, in grupa E a Ligii Campionilor, ca formatia lui Jose Mourinho “a zdrobit” gruparea bucuresteana, dupa un joc care a fost “floare la ureche” si ca o “o plimbare in parc” si pentru londonezi.
“Chelsea a zdrobit Steaua Bucuresti”, a notat BBC, mentionand ca echipa londoneza a avut “o prestatie adecvata” in fata unei “adversare slabe”.

Daily Mirror scrie ca victoria obtinuta de Chelsea este convingatoare. “Floare la ureche pentru Chelsea, care nu a parut sa fie nicio clipa in pericol in Romania. Echipa lui Jose Mourinho a obtinut o victorie confortabila, care reface putin din moralul pierdut dupã infrangerea din prima etapa, cu FC Basel”, noteaza jurnalul englez, adaugand ca singurul aspect negativ de la meciul de marti este accidentarea lui Fernando Torres.
“O plimbare in parc, marti, pentru cele doua echipe din Premier League: Chelsea a obtinut prima victorie din aceasta editie a LC, un 4-0 convingator cu Steaua, iar Arsenal a invins-o pe Napoli cu 2-0”, a scris si Daily Mail.
The Independent a mentionat ca “Performanta de vituoz a lui Mata a ridicat ceata, iar Chelsea a atins notele inalte”. “Jose Mourinho nu a avut prea multe motive …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *