Presedintele Basescu il primeste luni pe Printul Charles la Palatul Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu il va primi, luni dimineata, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles, in cadrul vizitei private pe care acesta o efectueaza in Romania, informeaza Presedintia, conform Mediafax.
Potrivit programul presedintelui Basescu pentru ziua de luni, anuntat de Administratia Prezidentiala, intalnirea va avea loc la ora 11.30, la Palatul Cotroceni.
Printul Charles a ajuns, miercuri dupa-amiaza, pe Aeroportul “Transilvania” din Targu Mures, cu o aeronava charter, dupa ce a participat anterior la evenimentele de celebrare a Jubileului de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a.
Mostenitorul coroanei regale a Marii Britanii a mers miercuri seara, la Miclosoara, in judetul Covasna, unde a fost gazduit de familia contelui Kalnoky.
In cursul zilei de joi, mostenitorul Coroanei Britanice a mers, la Saschiz, localitate pe care a mai vizitat-o in urma cu cativa ani.
Potrivit unor surse neoficiale, Printul Charles ar intentiona sa viziteze la sfarsitul acestei saptamani mai multe sate din judetele Covasna si Brasov si sa faca mai multe plimbari pe jos, dupa care va veni luni in Bucuresti.
Ambasada Marii Britanii la Bucuresti a anuntat organizarea luni, 11 iunie, a unei receptii dedicata celebrarii Jubileului de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a.
Presedintele Traian Basescu l-a mai primit, in 20 mai 2011, pe Printul Charles, la Palatul Cotroceni.
Printul Charles a subliniat, la acea intalnire, importanta dezvoltarii turismului rural bazat pe resurse organice si produse locale in dezvoltarea regionala a Romaniei, potrivit unui comunicat de la acel moment al Administratiei Prezidentiale.
“Presedintele Romaniei a adresat multumiri inaltului oaspete pentru sprijinul constant si atentia pe care o acorda tarii noastre si pentru numeroasele proiecte de dezvoltare rurala in care Alteta Sa Regala Printul de Wales este implicat in Romania. A fost evocata, in acest sens, activitatea Secretariatului pentru dezvoltare durabila, care functioneaza in cadrul Secretariatului General al Guvernului”, se arata in comunicat.
De asemenea, potrivit aceleasi surse, Printul de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *