Presedintele Basescu participa joi la Summit-ul PPE

de Cristian Fierbinteanu Publicat la: 20.06.2013 09:41 Ultima actualizare: 20.06.2013 09:49

Mediafax Foto//Stefan Micsik
Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Viena, la Summit-ul largit al PPE, care are pe agenda pregatirea Consiliului European din 27-28 iunie.
Participarea presedintelui la Summit este programata, potrivit Presedintiei, incepand cu ora 14:00.

“Pe agenda de discutii a Summitului PPE de la Viena sunt incluse, printre altele, continuarea procesului de consolidare a Uniunii Economice si Monetare a Uniunii Europene, identificarea de solutii inovatoare pentru finantarea economiei, combaterea somajului in randul populatiei tinere si politica de extindere a Uniunii Europene si, in contextul extinderii, inceperea negocierii de aderare la Uniunea Europeana a Republicii Serbia”, se arata intr-un comunicat al Presedintiei.
Sefii de stat si de guvern precum si liderii opozitiei apartinand PPE din state UE si non UE, impreuna cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, vor participa, joi, la summit-ul largit al PPE care va avea loc la Viena, pe agenda aflandu-se pregatirea Consiliului European programat pe 27 si 28 iunie.
Evenimentul va fi gazduit de presedintele PPE Wilfried Martens si de vicepremierul austriac Michael Spindelegger, iar secretarul general Antonio Lopez Isturiz si membrii conducerii formatiunii, inclusiv liderul Grupului PPE din PE, Joseph Daul, vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *