Presedintele Germaniei, Horst Koehler, tinta unui atac comis de un roman

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un barbat in varsta de 44 de ani a incercat sa il atace duminica pe presedintele Germaniei, Horst Koehler, pe care l-a apucat de revere, inainte de a fi indepartat de garzile de corp ale acestuia, a anuntat politia din Frankfurt, citata de Reuters.

Koehler, care nu a fost ranit, parasea o ceremonie de premiere de la Targul de Carte din Frankfurt, impreuna cu sotia sa, in momentul in care un roman care locuieste in Germania a incercat sa il atace, potrivit unui purtator de cuvant. Garzile de corp l-au imobilizat imediat pe agresor.

„Nu a putut sa il atinga pe presedinte decat pe revere, insa garzile de corp l-au imobilizat imediat”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei.

„Barbatul parea confuz (…). Evident, incerca sa atraga atentia asupra sa, din cauza problemelor cu chiria”, a adaugat acesta.

Purtatorul de cuvant al presedintelui Germaniei a precizat ca nu exista un motiv politic al atacului. El a adaugat ca informatiile din presa germana potrivit carora Koehler s-ar fi inecat sunt inexacte.

spot_imgspot_img