Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan o ataca pe fosta lidera liberala Alina Gorghiu: Opozitia conteaza si e relevanta doar cand e prezenta

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan o ataca prin intermediul unui mesaj pe Facebook pe fosta lidera liberala Alina Gorghiu. Turcan spune ca cei care lipsesc nemotivat din Comisia juridica aduc PNL-ul intr-un punct critic si a”intretin senzatia unei complicitati” cu PSD-ul.?

„Despre praf: Opozitia conteaza si e relevanta doar atunci cand e prezenta, pentru ca uneori mobilizarea poate fi decisiva in a castiga o lupta prin votul pe care il ai. Sau macar iti exprimi clar si tare pozitia politica, daca votul tau nu e decisiv.?Cei care lipsesc atunci cand e mai important (la mize politice foarte mari) sunt cei care fac OPOZITIA PRAF si intretin senzatia unei complicitati subterane cu agenda celor care fac din hotie o virtute. Absentele de ieri din Comisia juridica (cu exceptia celei motivate medical dar care trebuia sa aiba inlocuire) aduc intreg partidul in punctul de a fi privit ca pactizand cu PSD”, scrie Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Ea mai spune ca cei care lipsesc de astfel de intalniri importante au dus partidul in aceasta situatie (n.r. de a lua putine voturi la alegeri), dar este si pariul pe care mizeaza PSD-ul pentru a implementa legea gratierii.

„Asadar, nu le pot trece cu vederea, dar nu e rolul meu sa le explic sau sa le scuz opiniei publice. Aceasta este in primul rand obligatia celor in cauza fata de oamenii care i-au votat. Acesta este raspunsul meu, onest, pentru nenumaratele mesaje de indignare pe care le-am primit.?Nu cred ca ar trebui sa-si mai permita vreun lider din PNL sa perpetueze aceasta abordare, tipic PSD-ista, potrivit careia ne putem permite orice pentru ca pana la urma poporul uita. E ceea ce a adus PNL in aceasta situatie si este chiar pariul pe care PSD il face acum cu gratierea si il va pierde: POPORUL NU UITĂ SI CU GREU IARTĂ! Cu atat mai dificil ii va fi PNL-ului, pentru ca fata de partid au fost si …

spot_imgspot_img