Presedintele Putin critica guvernul Medvedev, pe fondul incetinirii cresterii economice

Vladimir Putin nu este multumit de rezultatele economice ale guvernului condus de Dmitri Medvedev

Presedintele rus, Vladimir Putin, a criticat marti Guvernul pentru intarzierile inregistrate in punerea in aplicare a promisiunilor electorale, la un an de la revenirea sa la Kremlin, si a avertizat ministrii ca este in joc responsabilitatea lor personala, relateaza AFP.
“Astept de la voi o concentrare si o responsabilitate maxime, trebuie sa actionati mai repede si in mod mai eficient”, a declarat seful statului in cadrul unei reuniuni a Guvernului, organizata la un an de la preluarea functiei.
“Este inacceptabil ca decizii foarte importante sa fie intarziate de refuzul unora de a-si pune in joc responsabilitatea personala, cand programele sufera din cauza proastei comunicari intre ministri si administratii sau a absentei unor recomandari clare din partea puterii federale catre regiuni”, a adaugat el.
Seful statului, reales anul trecut pentru un al treilea mandat dupa ce i-a cedat postul timp de patru ani lui Dmitri Medvedev, a criticat in special tergiversarea redactarii reformelor destinate stimularii activitatii economice si ameliorarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *