Presupus proxenet, lasat in libertate dupa ce a tras cu arma in politisti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Patronul unui salon de masaj, care plasa prostituate, intr-un hotel de lux din Capitala, a tras in politistii, care au vrut sa-l legitimeze. Omul a fugit, dar a fost prins, si dus la sectie. Acum el este din nou liber. Pentru ca nimeni nu a fost ranit, barbatul nu e considerat pericol public.

Incidentul a avut loc ]n jurul orei 04.30, in fata unui hotel de lux. Un politist si doi jandarmi patrulau in zona, in civil, intr-o misiune de rutina. Proxenetul tocmai primise o „comanda” de la un barbat cazat in hotel. Cei doi au cazut de acord asupra pretului – 320 de lei, pentru un masaj total, asa ca si-a trimis fata la treaba si a asteptat cuminte in parcare.

Barbatul le-a atras atentia politistilor pentru ca se plimba prin parcarea acestui hotel de lux si plasa fluturasi promotionali in geamurile masinilor parcate. Prin aceste pliante el populariza serviciile de „masaj erotic” pe care fetele lui le ofereau clientilor cazati in hotel. Barbatul a fost somat sa se opreasca dar s-a speriat si a fugit, nu inainte de a trage spre patrula

In fuga, barbatul s-a urcat peste o masina oprita la semafor. Politistii au avut noroc. Şoferul a demarat in tromba iar barbatul a fost prins si dus la sectie pentru declaratii. El le-a explicat politistilor ca a tras cu pistolul pentru ca a crezut ca sunt interlopi. A recunoscut ca oferea servicii de masaj dar nu a vrut sa sufle o vorba despre prostitutie.

Barbatul este cercetat pentru ultraj, in stare de libertate. Pentru ca nu a ranit pe nimeni nu e considerat pericol public. Politistii spun ca au probe pentru a-l acuza si de proxenetism.

spot_imgspot_img