Pretentiile Chemical Brothers

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Formatia The Chemical Brothers vrea suc de aloe vera si somon afumat. Trupa va concerta, in Bucuresti, sambata, de la ora 20.00, la Sala Polivalenta.

Cei doi membri ai trupei The Chemical Brothers au dorit sa le fie puse la dispozitie sandvisuri cu somon afumat, apa tonica indiana si suc de aloe vera, au declarat, pentru Mediafax, organizatorii evenimentului. Tom Rowlands si Ed Simons, cei doi componenti ai grupului, vor ajunge la Bucuresti vineri si vor pleca duminica.

Impreuna cu stafful formatiei, alcatuit din aproximativ 30 de persoane, The Chemical Brothers vor fi cazati la Hotelul Marriott. Acestia vor sosi, impreuna cu echipamentul tehnic, in trei tiruri, dintre care doua vin direct de la Londra, iar celalalt, de la Kiev, orasul unde vor concerta inainte de Bucuresti. De la sunet pana la lumini si proiectii, intreg show-ul din 20 octombrie beneficiaza exclusiv de aparatura britanicilor.

In prezent, organizatorii de la The Mission lucreaza la o selectie a evenimentelor la care muzicienii sa participe vineri seara. Cel mai probabil, va fi ales clubul Studio Martin, unde va mixa Miss Fitz, o femeie DJ, pe care acestia o vor putea cunoaste. Biletele pentru concertul Chemical Brothers costa 85 de lei.

Stilul trupei se caracterizeaza prin secvente groove, sunet de chitara si efecte sonore speciale. Trupa este cunoscuta mai ales pentru hitul „Hey Boy, Hey Girl”, o piesa aparuta in 1999.

spot_imgspot_img