PRETENTIILE lui Robbie Williams pentru concertul din Romania

Artistul britanic Robbie Williams a cerut sa i se asigure in ziua concertului un meniu sanatos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind facuta constant pe parcursul intregii zile. Pentru masa de pranz si cina meniul artistului va include peste cu carne alba si somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa si sushi. Artistul a mai cerut ca in backstage sa aiba un espressor, ceainic electric, guma de mestecat, lapte proaspat si bauturi energizante necarbonatate, informeaza Mediafax.
Totodata, cabina din backstage va fi mobilata cu canapele si fotolii confortabile, lampi decorative si plante si flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispozitie un X-Box 360 si un televizor cu diagonala de 40″” (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.
Citeste si:?VIDEO. Ce le transmite Robbie Williams romanilor, inainte de concert
Accesul la concertul pe care cantaretul britanic Robbie Williams il va sustine in Piata Constitutiei din Bucuresti este permis de la ora 16.00, potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment.
Copiii sub 12 ani pot participa la concert numai cu casti de protectie/ dopuri pentru urechi si pe baza unui bilet valid.
Organizatorii concertului recomanda publicului sa mearga cat mai devreme la spectacol pentru a evita aglomerarea din jurul punctelor de acces. Avand in vedere ca la acest concert sunt asteptate peste 60.000 de persoane, organizatorii recomanda utilizarea transportului in comun. In zona de desfasurare a concertului nu vor fi locuri de parcare. Cei care vor veni totusi cu autoturisme la concert sunt rugati sa le parcheze in zone mai indepartate de locul evenimentului.
Citeste si:?Incepe numaratoarea inversa pentru concertul lui Robbie Williams in Capitala. Ce reguli impun organizatorii
Traficul va fi restrictionat total (pe Bulevardul Unirii si pe Bulevardul Libertatii), in perioada 16 iulie, ora 18.00 – 19 iulie, ora 24.00.
Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul international “Let me Entertain You”, care se desfasoara in peste 10 tari.
Turneul “Let Me Entertain You” a debutat pe 25 martie, la Madrid, si a mai inclus show-uri in orase precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute si de succes cantece ale lui Robbie Williams.
Robbie Williams, in varsta de 41 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *