Preturi mai mari la casa ca la raft. Cum pacalesc unele magazine clientii. Ce sa faci daca ti se intampla asa ceva VIDEO

Angajatii magazinelor spun ca sunt doar niste erori, insa cei defavorizati sunt intotdeauna clientii, informeaza Romania TV. “Una scria la raft si alta la casa cand incasau si spuneau ca au gresit, n-au avut timp si cand te duceai erau preturile…diferente foarte mari”, a spus o clienta.?
Citeste si?Alerta pe litoral. Carne congelata, expirata in 2016, gatita turistilor. Reactia OPC
Aceasta este una dintre cele mai frecvente inselatorii practicate de marile magazine. Nu toti clientii verifica pretul la raft, ca sa sesizeze ca produsul este mai scump. Oamenii spun ca verifica atunci cand pleaca din magazin sau chiar acasa.
“E o practica ilegala, in dauna cumparatorilor. De multe ori starea produselor nu prea corespunde calitatii”, spune un alt client.?
In urma controlului efectuat s-au dat mai multe amenzi pentru inselatorie prin diferentele de preturi. “Diferentele nu erau foarte mari, erau de cativa zeci de bani, dar si un ban si cativa zeci de lei.. pana la urma consumatorul nu trebuie niciodata pus in situatia de a fi inselat si de a i se insela increderea”, a spus un comisar sef din cadrul OJPC Mehedinti.?
Cei de la protectia consumatorului recomanda ca pretul produsului sa fie verificat bine de cumparatori si chiar daca au plecat din magazin sa depuna o plangere cu ajutorul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *