Preturile motocositoarelor de la Magaziualucostica.ro sunt reduse cu pana la 15%

Preturile motocositoarelor de la Magaziualucostica.ro sunt reduse cu pana la 15%

Magazialucostica.ro este un magazin din domeniul E-commerce, un magazin ce are drept scop comercializarea echipamentelor si a utilajelor pentru lucrarile agricole sau specifice domeniului de peisagistica.

Nu cu mult timp in urma, magazinul online Magazialucostica.ro a anuntat reduceri de pana la 15% la preturile mototocositoarelor.

Motocositoarele din stocul acestui magazin sunt realizate de unele dintre cele mai cunoscute companii din industria agrara si au menirea de a usura munca celor care vor sa isi ingrijeasca gazonul intr-un mod optim.

Ingrijirea peluzelor sau a gazonului este un proces ce de multe ori nu poate fi realizat in cele mai bune conditii, mai ales atunci cand, de exemplu, peluza se afla pe un teren inclinat sau cu damburi.

Prin intermediul unei motocositoare, intretinerea gazonului nu va intampina nicio problema deoarece aceste echipamente, datorita faptului ca au motoare puternice, pot urca si implicit taia iarba de pe terenuri al caror unghi de inclinatie este de 30 de grade.

Care sunt caracteristicile motocositoarelor de la Magazialucostica.ro?

Motocositoarele plasate pe piata de Magazialucostica.ro au motoare ce functioneaza cu motorina sau cu benzina, sunt prevazute cu roti gonflabile si cramponate care faciliteaza deplasarea in cazul in care terenurile sunt accidentate si au manere ergonomice ce se adapteaza la statura utilizatorilor.

Avand in vedere ca gama acestui magazin contine zeci de modele diferite de motocositoare si intrucat acestea au preturi de achizitie reduse, scopul echipei Magazialucostica.ro este a se adresa unui public tinta vast si implicit de a ii satisface toate necesitatile.

Cei care au nevoie de o motocositoare se pot orienta catre stocul acestui magazin deoarece li se pun la dispozitie foarte multe tipuri de motocositoare, ale caror puteri si lungimi de lucru difera de la model la model.

Pretul motocositorilor variaza in functie de accesoriile echipamentelor, de compania producatoare, de capacitatea cilindrica a motoarelor si de performantele acestora.

Aceste echipamente sunt prevazute cu:
? Freze de pamant pentru sfaramarea damburilor
? Bare de cosire ce pot taia in mod uniform gazonul

Cele mai performante motocositori au lungimi de lucru care ajung si la 140 de centimetri si sunt ideale pentru intretinerea peluzelor intinse.

De asemenea, aceste echipamente sunt construite pe bucati in sensul ca motoarele si sasiurile sunt confectionate de marci diferite. In conformitate cu acestea, se mentioneaza ca motoarele sunt confectionate de companii celebre precum Honda, Kohler sau Lombardini, iar restul, adica sasiurile, barele de cosire si frezele de pamant sunt fabricate de BCS, Bertolini, Grillo, Vari sau Pubert.

Motocositoare- pentru ce model sa optati?

In cazul in care trebuie sa ingirjiti o peluza de dimensiuni reduse, puteti sa optati pentru o motocositoare al carui motor dezvolta intre 3 cai putere si 6 cai putere. In schimb, daca peluza dumneavoastra este intinsa este necesar sa optati pentru o motocositoare al carui motor dezvolta peste 6 cai putere.

Achizitionarea motocositorilor se realizeaza online, pe site-ul magazinului Magazialucostica.ro prin intermediul functiei “Adauga in cos”.

Daca va doriti o motocositoare performanta, care sa beneficieze de certificat de garantie si al carei pret sa fie redus puteti sa o comandati si la numarul de telefon 0741.077.292.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *