Prima reactie a Angelei Merkel, dupa ce partidul sau s-a plasat pe primul loc dupa alegerile parlamentare

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Partidul cancelarului Angela Merkel a castigat, duminica, alegerile parlamentare, sefa Executivului german asigurandu-si, astfel, al patrulea mandat si ultimul, asa cum a declarat chiar ea. Merkel considera ca se afla in fata unei provocari extraordinare.?

Dupa anuntarea exit-poll-urilor, care arata ca obtine al patrulea mandat de cancelar al Germaniei, Angela Merkel a spus ca spera la un rezultat mai bun. Ea a apreciat ca vor trebui ascultate si parerile sustinatorilor partidului de extrema dreapta AfD.

„Ma bucur pentru victorie, dar speram la un rezultat mai bun. Suntem in fata unei mari provocari, a intrat AfD in Bundestag. Guvernul care va fi format va trebuie sa se teama de noi. Vrem sa ne luam tara inapoi”, a spus Merkel, conform Le Figaro.

Cancelarul Angela Merkel si-a asigurat un al patrulea mandat, dupa alegerile de duminica, in urma carora un partid de extrema dreapta a intrat in Parlament pentru prima oara dupa o jumatate de secol, scrie Reuters.
Rezultatele primului exit poll publicat arata: CDU-CSU, partidul sustinator al Angelei Merkel – 35%, SPD – 21%, iar AfD a obtinut doar …

spot_imgspot_img