Prima reactie a lui Traian Basescu, dupa votul in cazul Udrea: Probabil au crezut ca e prea mult

de Departamentul Politic – Mediafax Publicat la: 28.10.2015 22:53 Ultima actualizare: 28.10.2015 22:54

Traian Basescu a sustinut miercuri seara ca decizia Camerei Deputatilor de a incuviinta retinerea dar nu si arestarea Elenei Udrea se explica prin faptul ca “majoritatea parlamentarilor a crezut ca e prea mult” si ca deputatii s-au uitat si la faptul ca este femeie.

“Eu cred ca au fost parlamentari care au plecat cu bilele. In niciun caz nu a fost confuzie. Cred ca a fost altceva. Probabil ca majoritatea a crezut ca e prea mult. Daca ar fi fost a doua oara probabil ca o executau fara sa clipeasca. Cred ca s-au uitat si la celalat aspect, ca e femeie. Sa fii la cea de-a treia judecata e mult”, a declarat fostul presedinte la B1Tv.
Basescu a mai sustinut ca, in calitatea sa de presedinte, nu a primit niciun fel de informare potrivit careia Elena Udrea “ar fi intr-un anturaj nepotrivit sau ca ar face lucruri ilegale”.

“Imi aduc aminte perfect de o informatie care era o radiografie a sistemului de spagi din ministerul domniei sale (. ..) Imi aduc aminte indiscutabil ca era vorba de acest domn Gardean, si multe alte firme cu probleme si niste functionari din minister. Stiu ca am pus mana pe telefon si am vorbit cu dansa, stiu ca i-a dat afara”, a sustinut Basescu.
Basescu a mai spus ca nu a avut nicio informare nici despre fratele sau, Mircea Basescu, care “s-ar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *