Prima reactie a premierului dupa ce a fost trimis in judecata

de Cristian ANDREI Publicat la: 17.09.2015 17:14 Ultima actualizare: 17.09.2015 17:49

Premierul Victor Ponta a postat pe contul sau de Facebook un mesaj, dupa ce procurorii au decis sa trimita dosarul sau in judecata, atacand procurorul de caz. El scrie ironic in postarea de pe reteaua de socializare ca “singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera, inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani”.

Dupa ce procurorul Uncheselu a decis sa trimita in instanta dosarul premierului Ponta, in care acesta este acuzat de complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in inscrisuri, seful Guvernului l-a atacat pe procurorul DNA pe pagina personala de Facebook.
“In trei ani Romania va depasi economic mai multe tari europene – spune FMI! Cred cu tarie ca acest lucru este realizabil , prin munca romanilor si printr-o guvernare eficienta ( si atunci , in 2018, ne vom gandi ca nu au fost rele timpurile in care economia creste, salariile si pensiile la fel, absorbim fonduri europene si ajutam Moldova, si singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani! “, este mesajul postat de premier pe Facebook.?

Premierul Victor Ponta a fost trimis astazi in judecata in dosarul in care este inculpat alaturi de fostul ministru si coleg de partid, Dan Sova.
Presedintele Klaus Iohannis a declarat la finalul sedintei CSAT ca cea mai simpla solutie este demisia premierului Victor Ponta, el subliniind ca imaginea Romaniei are de suferit din cauza acuzatiilor aduse premierului. Totodata, seful statului a spus ca asteapta solutii pentru aceasta situatie “problematica” de la Guvern, premier si PSD.
DNA il acuza pe Victor Ponta ca in perioada octombrie 2007-decembrie 2008 a primit 181.439 lei de la casa de avocatura a lui Dan Sova, in baza unei conventii de colaborare. Pentru a justifica acesti bani, Victor Ponta ar fi intocmit 17 facturi fictive, pentru ca in realitate Ponta nu ar fi prestat niciun fel de activitate pentru casa de avocatura a lui Dan Sova, conform …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *