Prima reactie de la Vatican despre alegerea lui Trump: Trebuie sa daramam zidurile care divid

Intrebat ce parere are despre faptul ca mogulul Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din Statele Unite, suveranul pontif a spus, potrivit cotidianului italian La Repubblica: “”Eu nu judec oamenii si politicienii, nu vreau decat sa se inteleaga ce suferinta aduce comportamentul lor celor sarmani si celor exclusi””.Papa a continuat spunand ca principala preocupare a sa in acest moment este pentru refugiati si migranti. “”Trebuie sa daramam zidurile care divid””.
Citeste si: Mark Zuckerberg, despre victoria lui Donald Trump: “E o nebunie sa spui ca Facebook l-a ajutat sa castige alegerile”
La inceputul acestui an, papa Francisc a sugerat ca Donald Trump nu este “”crestin” din cauza pozitiei sale privind imigratia. Un purtator de cuvant al sau a spus ulterior ca acest lucru nu a fost un atac la adresa candidatului Partidului Republican, arata Agerpres.Secretarul de stat al Sfantului Scaun, Pietro Parolin, l-a felicitat miercuri pe republicanul Donald Trump pentru victoria sa in alegerile prezidentiale din Statele Unite, incurajandu-l sa se implice in asigurarea pacii si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *