Primaria Capitalei face public SALARIUL primit de Cristina Neagu la CSM Bucuresti. COMUNICAT OFICIAL PMB

Primaria Generala a remis un comunicat de presa in care sustine ca handbalista ramane de fapt cu un salariu net de 17.366 de euro dupa plata taxelor si impozitelor:
“Ne exprimam uimirea ca un sportiv de talia Cristinei Neagu, care se afla in topul celor mai valoroase jucatoare de handbal din lume si care ar putea fi desemnata pentru a patra oara jucatoarea anului de catre Federatia Europeana de Handbal, este “judecat” in functie de salariul pe care il incaseaza si nu in functie de performantele sale, unice la nivel mondial.
Se face referire la un salariu de 22.000 de euro, insa, in realitate, Cristina Neagu primeste un salariu din care o treime se intoarce la stat, sub forma de taxe si impozite, rezultand suma de 17.366 de euro.
Cristina Neagu, salariu lunar de peste un miliard de lei vechi de la Primaria Capitalei. Detalii incredibile din contract
Referitor strict la salariul sportivei Cristina Neagu, va informam ca:
In urma negocierilor, salariul net acceptat de sportiva a fost de 78.150 lei pe luna si urma sa intre in vigoare incepand cu data de 01 iulie 2017″.
Primaria Capitalei a mai precizat faptul ca la suma respectiva au fost incluse taxele aferente unei prestatii independente dupa emiterea Ordonantei de Urgenta 38/2017, cu privire la modificarea Legii Sportului nr. 69/2000:
“Au fost incluse si taxele aferente unei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *