Primaria Navodari spune ca nu este responsabila de starea drumului spre Constanta

Primaria Orasului Navodari cu privire la investitia realizata din fonduri structurale pentru modernizarea drumului dintre Navodari si statiunea Mamaia, face urmatoarele precizari:
In data de 19.03.2014, Primaria Orasului Navodari a comunicat ordinul de incepere al lucrarilor pentru investitia ,,Imbunatatirea accesului intre municipiul Constanta si platforma industriala Navodari prin largirea si modernizarea Bulevardului Mamaia – Navodari”, amplasamentul fiind predat constructorului in temeiul procesului verbal de predare al amplasamentului nr. 19555/19.03.2014. De la data emiterii ordinului de incepere si incheierii procesului verbal de predare al amplasamentului, responsabilitatea asupra starii drumului apartine constructorului, care potrivit dispozitiilor punctului 9.19 din contractului de executie de lucrari nr. 36959/ 18.11.2013 ,,are intreaga raspundere a desfasurarii lucrarilor in deplina siguranta si in conditii de buna calitate in conformitate cu normele tehnice”.
“PRIMĂRIA ORASULUI NĂVODARI NU SE FACE RESPONSABILĂ DE STAREA ACTUALĂ A DRUMULUI. Starea necorespunzatoare in care se afla drumul in ultima perioada se datoreaza litigiului aparut intre SC ENEL SA si constructorul ASOCIEREA SC TEL DRUM SA – SC IMOB LUX CONSTRUCT SRL – SC SPECIALIST CONSULTING SRL, litigiu determinat de obligatia constructorului de a reloca retele electrice aflate pe amplasamentul drumului, retele pentru devierea carora, furnizorul de energie electrica solicita plata in avans a contravalorii lucrarilor urmata de obligatia constructorului drumului de a executa din resurse proprii lucrarea de deviere a retelelor electrice”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Navodari
Primaria orasului Navodari regreta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *