Primarii din Constanta, gasiti incompatibili de ANI, vor ataca decizia.

Mai multi primari din judetul Constanta care au fost gasiti incompatibili de?Agentia Nationala de Integritate (ANI) au declarat ca decizia institutiei ?reprezinta “un abuz” si o vor ataca in instanta, informeaza Mediafax.
Citeste si?ANI: 42 de alesi locali din Constanta si Sibiu, INCOMPATIBILI
Primarul PSD-ist al orasului Navodari, Nicolae Matei, afirma ca ANI este o institutie care exista doar in Romania. “Este o mare prostie ce se intampla in Romania, este un abuz. ANI este o institutie care exista doar in Romania, suntem mai catolici decat Papa”, a declarat politicianul.
El mai spune ca, in ceea ce il priveste, perioada de incompatibilitate stabilita de ANI se refera la trei luni din anul 2008, atunci cand Agentia functiona dupa o lege neconstitutionala. De asemenea, a tinut sa precizeze ca va ataca in instanta decizia ANI.”La mine, perioada de incompatibilitate se refera la o perioada de trei luni din 2008, cand ANI functiona dupa o alta lege, care a fost declarata neconstitutionala. Primarii au un salariu de 2.000 de lei pe luna, sunt considerati hoti si hartuiti sub orice forma. Daca se dorea sa se renunte la primari atunci trebuiau sa dea o lege prin care sa se limiteze numarul de mandate la doua”, a declarat primarul din Navodari.?Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag, a avut o reactie similara si sustine ca decizia luata de ANI este “o aberatie”, pentru ca el nu a facut parte din Adunarea Generala a Actionarilor a RAJA Constanta.
“In toata corespondenta avuta cu ANI le-am transmis ca nu exista nicio hotarare a Consiliului Local prin care sa fiu desemnat reprezentant in Adunarea Generala a Actionarilor la RAJA. Mi-au verificat averea, nu au gasit nimic. Mi-au verificat societatea la care sunt actionar, nu au gasit nimic, dar ei insista si consider ca acesta este un abuz asupra mea. Ii voi actiona in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *