Primarii si sefii de consilii judetene si-au dat salarii cat al presedintelui Klaus Iohannis. Top cinci politicieni cu lefuri de mii de euro

Presedintii de CJ si edilii marilor orase au ajuns sa castige lunar un venit similar cu cel al presedintelui Klaus Iohannis. Functionarii locali de rang inalt sunt principalii castigatori al noului sistem de salarizare.
Salarizarea functionarilor din primarii si din Consiliile Judetene a devenit o adevarata cursa contra cronometru pentru bunastarea angajatilor din aceste institutii. Legea salarizarii unice, aprobata de Parlament in iunie, stabileste doar indemnizatiile celor care conduc administratiile locale, lasand la indemana autoritatilor locale stabilirea veniturilor subordonatilor. Singura conditie este ca ei sa nu depaseasca salariile vicepresedintilor de consilii judetene sau ale viceprimarilor.??
Citeste textul complet in editia print de marti a ziarului Romania libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament!
Consulta ziarul integral in format .pdf …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *