Primarul din Alexandria si-a dublat salariul. Edilul din fieful lui Dragnea incaseaza cat presedintele tarii

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Angajatii primariei Alexandria si-au marit salariile, incepand cu 1 iulie, cea mai mare crestere?fiind inregistrata chiar la indemnizatia primarului municipiului, Victor Dragusin. Acesta va incasa, lunar, 18.200 lei, potrivit Mediafax.
Edilului i s-a dublat salariul, in urma aprobarii unei hotarari de catre legislativul local, in urma careia cresc si indemnizatiile celorlalti angajati din Primarie, conform reglementarilor Legii 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Seful statului incasat anul trecut un salariu de 16.300 lei, iar in urma legii salarizarii unitare ar urma sa primeasca 17.400 lei, considerat cel mai mare salariu de demnitar. Acesta este urmat de seful Guvernului, sefii Parlamentului si presedintii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) si Curtii Constitutionale (CCR) – 15.950 lei, iar ministrii urmand sa aiba 14.500 de lei brut pe luna.

Primarul resedintei Teleormanului, Victor Dragusin a spus ca i s-a dublat venitul lunar, adaugand ca majorarile salariale ale celorlalti angajati din Primarie sunt conditionate de „o evaluare”, functionarii urmand sa fie „urmariti” de catre edilul-sef si de catre celelalte persoane din conducerea municipalitatii.

„Mie mi s-a dublat salariul. Un primar are, in momentul de fata, 9.100 lei bani in mana, un viceprimar 8.100 lei. (a??) Eu le-am explicat colegilor, ne-am intalnit si cu sindicatele, lucrurile sunt lamurite aci, intre noi, nu am sesizat sa fie disensiuni. O sa facem si o evaluare, numarul de plangeri ale populatiei va contribui negativ si modul in care isi raspund unul altuia intre compartimente, la diverse solicitari functionale. Aceste lucruri nu au legatura cu proiectul de hotarare. Deci, vor fi extrem de atent urmariti atat de catre mine, cat si de catre colegii mei viceprimari si administratorul publica??”, a afirmat Victor Dragusin.

Potrivit proiectului aprobat de consilierii din Alexandria, secretarul municipiului va incasa …

spot_imgspot_img