Primarul Iasiului, Mihai Chirica, s-a casatorit pentru a treia oara. Cine este aleasa inimii sale

Cununia civila a avut loc sambata trecuta la Targu Neamt, in orasul natal al miresei. Evenimentul a fost discret, cu doar 20 de invitati, proaspetii casatoriti intorcandu-se chiar in aceeasi zi inapoi la Iasi.
Putinii invitati de la cununia civila care s-a desfasurat la Targu Neamt povestesc ca totul s-a facut in cel mai mare secret, cu maxima discretie: “A fost alegerea lor. Asa au dorit ei sa procedeze si le respectam alegerea”, spune soacra primarului, Maria Popa, care detine o importanta afacere in comuna Urecheni din apropiere de Targu Neamt. Ea insasi un om foarte discret, a povestit totusi ca a crescut-o singura pe Cristina Popa, dupa moartea, de tanar, a sotului.
Mihai Chirica si Cristina Popa au o relatie de patru ani de zile si locuiesc impreuna din 2014.?Cristina are 32 de ani, a absolvit FEEA la Universitatea “Al.I. Cuza” si este din Targu Neamt. Cristina a fost angajata la Primaria Iasi, in cadrul Directiei de Proiecte Europene, dar a demisionat si s-a angajat la Conest.
?Cei doi vor avea un copil, al patrulea pentru Mihai Chirica. Acesta mai are trei copii din primele doua casatorii.
Pana in anul 2012, Mihai Chirica a fost casatorit cu Ana Maria Fodoreanu si au impreuna doua fete. In ultima perioada a relatiei lor, spun apropiatii, au fost numeroase scandaluri care au determinat despartirea. In 2012, cei doi au divortat, ajungand inainte la un acord. Conform acestuia, s-a stabilit ca fetele sa ramana in grija mamei lor. Ana Maria Chirica …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *