Primele doua sondaje de la inceperea campaniei electorale dau REZULTATE surpriza! Reactia de ultima ora a lui Klaus Iohannis!

Publicat la: 07.10.2014 08:49 Ultima actualizare: 07.10.2014 08:52

Primele sondaje de la startul campaniei electorale

Candidatul ACL la presedintie, Klaus Iohannis, a comentat un sondaj realizat de Research Grup, in care Victor Ponta e creditat sa ia 42% din voturi in primul tur, in timp ce el are numai 23%. Potrivit cercetarii respective, scorurile in primul tur ar fi urmatoarele: Victor Ponta – 42%, Klaus Iohannis – 23%, Calin Popescu Tariceanu – 11%, Elena Udrea – 6%, Monica Macovei – 5%.
Sondajul a fost realizat in perioada 20-25 septembrie, telefonic, marja de eroare este de +-2,5%. Sondajul a fost realizat de SC AB RESEARCH GRUP SRL la comanda Institutului de Studii Liberale, pe un esantion 1600 de persoane.

“Cel mai bun sondaj este votul. Sondajele indica niste trenduri, ne arata daca un candidat are tendinte de crestere sau de descrestere””, a reactionat Iohannis, care a precizat ca aceste sondaje au o marja de eroare foarte mare si ca unii candidati “umbla la ele””, ca sa dea bine in fata electoratului.
Iohannis a precizat ca si ACL a comandat un sondaj, in care “amandoi (n.r. el si Ponta) suntem cu 3 in fata (n.r. fiecare are intre 30 si 39% sanse sa devina presedinte)””.

Un alt sondaj, barometrul de opinie realizat de GSSC Avangarde, arata ca Iohannis ar obtine, in finala, 55% din voturile locuitorilor din Transilvania, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *