Primeste caldura in casa ta cu seminee de calitate de la Seminee Expert

Primeste caldura in casa ta cu seminee de calitate de la Seminee Expert

Nimic nu e mai placut in zilele geroase de iarna decat focul care arde mocnit in șemineu, mirosul de lemn și scorțișoara care te fac sa gandești cu nostalgie la o vacanta in munti sau la copilarie.
In portofoliul de produse a companiei Seminee Expert poti gasi o gama variata de tipuri si modele de seminee, pentru ca tu sa poti alege tipul de semineu potrivit nevoilor tale. Imediat cand intri intr-o casa iți poți da seama daca aceasta este primitoare sau nu dupa designul pe care il are dar și dupa caldura pe care o simți cand intri pe ușa, de acum casa ta v-a emana cea mai placut a caldura in zilele geroase daca alegi un semineu in locul caloriferelor, in plus te bucuri si de posibilitatea de a vedea cum ard lemnele in foc. Un semineu pe langa rolul practic pe care il are, v-a contribui la schimbarea decorului casei tale.

Tipuri de seminee pentru apartament

Alegerea semineului potrivit se face in functie de dimensiunea casei, tipul combustibilului pe care il consideri mai avantajos pentru tine si alte preferinte. In cazul in care locuiesti la apartament si iti doresti sa aduci magia unui semineu in locuinta ta, poti opta pentru unul din cele doua tipuri de seminee pitrivite pentru apartament.

Semineul pe gaz este cel mai recomandat pentru apartament, acesta nu are nevoie de un cos special pentru fum si de aceea este mult mai usor de intreținut si folosit, in locul cosului de fum, semineul e gaz are un traseu orizontal prin care se elimina gazele rezultate prin ardere. Semineul cu bio-etanol este considerat unul din cele mai prietenoase cu mediul sisteme termice deoarece acesta nu rezulta fum prin ardere ci doar CO2 si apa, cantitatea de CO2 rezultata din ardere estepreluata de plantele din casa, ajutandu-le in procesul de fotosinteza.

Distribuitori de caldura de peste 15 ani

De peste 15 ani, Seminee Expert vine in ajutorul romanilor ce iși doresc sa iși petreaca iernile in fața unui șemineu care le umple sufletul de liniște și de caldura chiar și atunci cand afara sunt -20?. Experienta se dobandește doar prin munca, de aceea echipa Șeminee Expert in parcursul celor 17 ani de munca in domeniul distribuirii și a montajului de sisteme termice, a montat peste 2.500 de seminee, mai mult de 10.000 de sisteme de evacuare (coșuri de fum) și a mulțumit mii de clienți dand dovada de profesionalism de fiecare data cand a avut ocazia. Pentru ca lucrul in domeniul sistemelor termice necestita foarte mare atentie, personalul echipei este instruit de catre echipe de specialitate care in urma unor probe le ofera calificarea pentru a realiza montajul semineelor si a sistemelor de evacuare, fiecare greseala realizata la montaj poate avea consecinte grave.

Cum comand produse de pe seminee-expert.ro?

Pentru a plasa o comanda pe șeminee expert.ro trebuie sa completezi mai intai o cerere de oferta pe site iar apoi un reprezentant al companiei te v-a suna pentru a-ti oferii sfaturi profesionale despre semineele care se potrivesc cele mai bine casei tale, chiar daca ai o casa cu dimensiuni mari sau un apartament.

Date de contact

Modelele semineelor le poti gasii accesand www.seminee-expert.ro, pa show-room-ul de pe Strada Toamnei, nr 27, Sector 2, Bucuresti, de asemenea poti sa vorbesti la telefon cu unul din reprezentantii echipei pentru a afla unde se afla partenerul comaniei din orasul tau in caz ca doresti sa iti cumperi semineu dar sa nu te deplasezi pana la Bucuresti sau sa astepti dupa curoer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *