Primul concept store VANS din Romania

VANS inaugureaza, joi, primul concept store din Romania, in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Fanii brandului vor fi intampinati de la ora 18:00 cu demonstratii de skateboard, BMX, streetdance, beatbox, artshoe, grafitti si cu un concert Les Elephants Bizarres. In plus, toti cei prezenti la inaugurare pot castiga premii oferite de VANS.
Concept store-ul VANS “Off The Wall” va prezenta cele mai noi colectii de?imbracaminte,?incaltaminte si accesorii, realizate in special pentru tinerii pasionati de skate, surf, BMX, snowboard si alte sporturi extreme. Astfel, tinerii vor gasi in?noul Concept Store VANS pantaloni, tricouri, jachete, sepci, esarfe, curele, rochii si multe altele.
Brandul VANS a fost lansat pe piata din SUA in 1966 si a devenit recunoscut pentru sneakersii facuti la comanda, in functie de preferintele clientilor. La scurt timp acestia s-au remarcat pentru gripul, durabilitatea si aderenta lor, fiind deseori preferati de skateri si practicantii de BMX pentru a se antrena si obtine performante remarcabile.
In prezent, brandul VANS este o forta globala in industria de action sport, fiind recunoscut pentru produsele inovative din domeniul skateboardingului, snowboardingului, BMX-ului si surfingului, producand atat incaltaminte, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *