Primul Service Pack pentru Vista, in circulatie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Microsoft se pare ca a pus in circulatie primul Service Pack pentru sistemul de operare Vista, deocamdata disponibil doar pentru beta testeri.

Desi neconfirmat oficial de catre companie, primul SP pentru Vista ar fi ajuns deja la beta testeri. Service Pack-ul include o serie de update-uri software deja publicate de catre companie, dar si alte imbunatatiri, necunoscute deocamdata.

Totul este deocamdata bazat pe zvonuri publicate de diferite site-uri, ZDNet dezvaluind numarul build-ului, 6001.16549, iar WinBeta publicand screenshot-uri cu Vista SP1.

Microsoft a negat in repetate randuri iminenta lansarii unui Service Pack pentru Vista, infirmand zvonurile care circula online de mai bine de 1 luna.

Microsoft se pare, conform cu AeroXperience, ca pregateste si un nou Service Pack pentru Windows XP, SP3, care are aproape 350 MB si repara peste 900 de probleme din acest sistem de operare, multe dintre acestea deja rezolate de hot-fix-uri publicate de la SP2 incoace. SP3 pentru XP ar fi de asemenea in teste cu utilizatori beta.

spot_imgspot_img