Printul Harry si logodnica sa, intampinati cu frenezie la prima “iesire” oficiala

Printul Harry si logodnica lui, actrita americana Meghan Markle, au avut parte de o primire entuziasmanta, vineri, in Nothingam – un oras din centrul Angliei -, cu ocazia primei lor vizite oficiale dupa anuntul referitor la casatoria cuplului, ce va avea loc in 2018.
Sute de persoane imbracate cu haine de iarna au sfidat temperaturile glaciale si au iesit pe strazile din Nottingham pentru a-i saluta pe cei doi tineri, care au purtat paltoane lungi, in culori inchise.
“E minunat, fantastic, avem noroc ca au ales Nottingham pentru prima lor deplasare oficiala!”, a declarat pentru agentia britanica PA Irene Hardman, in varsta de 81 de ani, care astepta rabdatoare in spatele unei bariere pentru a asista la sosirea in oras a cuplului princiar.
Frank Shelton, in varsta de 81 de ani, originar din Carlton, o localitate din comitatul Nottinghamshire, un admirator al printilor William si Harry, a venit insotit de nepoata lui, Kim, in varsta de opt ani. Alti fani britanici au preferat sa fluture drapelul american, in semn de omagiu adus originilor lui Meghan Markle.
Dupa ce au strans mainile spectatorilor si au schimbat cateva cuvinte, timp de aproximativ 20 de minute, cu publicul, printul Harry, in varsta de 33 de ani, si Meghan Markle, in varsta de 36 de ani, vor fi prezenti la o petrecere organizata de o asociatie care sprijina bolnavii de SIDA. Apoi, ei sunt asteptati la o scoala care participa la un program dedicat stoparii delincventei juvenile. Cele doua teme reprezinta chestiunile preferate de printul Harry in ceea ce priveste actiunile de caritate.
“Domnisoara Markle asteapta cu nerabdare sa ii intalneasca pe toti acei tineri despre care i-a vorbit printul Harry”, a declarat purtatorul de cuvant al printului, Jason Knauf, inainte de aceasta vizita oficiala. El a dezvaluit ca Harry se simte foarte atasat de orasul Nottingham, pe care l-a vizitat de mai multe ori.
Aceasta deplasare este prima dintr-o lunga lista de angajamente prevazute pe agenda cuplului, a carui casatorie va avea loc in capela St. George din perimetrul Castelului Windsor, unde bunica printului Harry, regina Elisabeta a II-a, isi petrece majoritatea weekendurilor si unde Harry a fost botezat. Cei doi tineri au spus ca vor strabate intreaga tara in lunile urmatoare, pentru ca Meghan Markle sa aiba ocazia de a o cunoaste mai bine.
Actrita americana, cunoscuta in principal pentru rolul interpretat in serialul “Suits”, a decis sa renunte la cariera artistica si la angajamentele sale din cadrul ONU, unde milita …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *