Procurorii DNA au dispus punerea sub control judiciar a doua cadre didactice de la Academia Navala Constanta

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Procurorii militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus?luarea masurii controlului judiciar fata de Iulian Antonescu si Camelia Ciobanu, cadre didactice in cadrul Academiei Navale „Mircea cel Batran” Constanta (ANMB), ambii acuzati de luare de mita. Printre obligatiile impuse de controlul judiciar sa afla si cea sa nu exercite profesia de cadru didactic la Academia „Mircea cel Batran”.
Potrivit unui comunicat al DNA, remis redactiei Romania Libera, cei doi profesori au primit, in cursul lunii septembrie, sume de bani cuprinse intre 200 de lei si 200 de euro, de la mai multi studenti pentru a primi note de promovare la examenele de restante?ce urmau a fi sustinute in perioada august – septembrie 2016.
Citeste si:?Sapte perchezitii in Costanta. Zeci de studenti de la Academia Navala Constanta ar fi dat mita
Pe timpul cat se afla sub control judiciar, Iulian Antonescu si Camelia Ciobanu trebuie sa respecte urmatoarele obligatii: sa se prezinte la DNA ori de cate ori sunt chemati; sa informeze de indata cu privire la schimbarea locuintei; sa se prezinte la IPJ Constanta – Serviciul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere sau ori de cate ori sunt chemati; sa nu …

spot_imgspot_img