Procurorii fac perchezitii la sediul Radio Romania Actualitati. Sunt vizati membri ai Consiliului de Administratie. 11 persoane vor fi duse cu mandat la audieri

UPDATE ora 11.50
Procurorii Parchetului de ae langa Judecatoria Sectorului 1 au descins, joi, la sediul Radio Romania Actualitati, in acest caz fiind vizati membri ai Consiliului de Administratie, acuzati ca ar fi acordat ilegal contracte unei?firme controlate indirect.?
Ar fi vizat si presedintele-director general Ovidiu Miculescu, spun surse judiciare. Acuzatiile sunt de abuz in serviciu si conflict de interese. 11 persoane vor fi duse cu mandat la audieri.
Perchezitiile vizeaza anumite contracte acordate ilegal de membrii Consiliului de Administratie al radioului public, unei?firme care era?controlate indirect de ei sau prin intermediul unor rude, apropiati. Prejudiciul estimat in acest caz este de 400.000 de lei, dar anchetatorii se asteapta sa creasca aceasta suma.
Simultan, se mai fac doua perchezitii: la sediul unei firme si la punctul de lucru al acesteia.

Administratia Nationala de Integritate?a acuzat-o pe Mirela Fugaru, membru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), de incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa.
Potrivit unui comunicat al ANI, in perioada 29 iunie 2010 – 29 iunie 2014, Mirela Ioana Fugaru a participat si a votat, in cadrul sedintelor desfasurate la nivelul Consiliului de Administratie al …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *